Eyl

2 Dönem  Okul Aile Başkanlığı yaparak okulumuza büyük emekler veren Muammer CAN'a çok teşekkür ederiz.Sağlık ve mutluluk dolu yıllar dileriz.

Eyl

2021- 2022 Eğitim-Öğretim yılında okulumuza yeni kayıt olan öğrencilerimize İş Sağlığı ve Güvenliği kursu verilmiştir.Öğrencilerimize günlük hayatta ve Atölyelerimizde karşılaşacağı riskler hakkında bilgi verildi.Öğrencilerimize sağlıklı bir Eğitim-Öğretim yılı geçirmelerini diliyoruz.Başarılar...

Eyl

Ahmetli Belediye Başkanımız Sayın Ahmet ALHAN,2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının başlaması sebebiyle okulumuzu ziyaret etmişlerdir.Okul idaresi,öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek Eğitim-Öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını dilemiştir.Kendisine okulumuza yapmış olduğu yardım ve destekler için çok teşekkür ediyoruz.Başkanımızın okulumuza yapmış bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Eyl

2021-2022 Eğitim-Öğretim ylılı  6 Eylül Pazartesi günü İlçe Miili Eğitim Müdürümüz ve Şube Müdürlerimizin katılımıyla törenle açılmıştır.Yeni Eğitim-Öğretim yılının Öğretmen arkadaşlarımıza ve Öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Eyl

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Mesleki çalışmalar kapsamında Öğretmen arkadaşlarımıza, Okul Rehber Öğretmenimiz tarafından  "Salgın Hastalıklarda Psikoeğitim " konulu seminer verilmiştir.Okul Rehber Öğretmenimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ağu

2021-YKS tercih işlemleri, 05 Ağustos 2021 tarihinde saat 10.00'da başlayacaktır. Adaylar tercihlerini, 05-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleriyle veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından kendileri yapacaklardır. Tercih işlemleri, 20 Ağustos 2021 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Öğrencilerimizin 2021-YKS tercihleri Eba üzerinden yapılacaktır. Öğrencilermize tercih sürecinde Eba üzerinden Rehber Öğretmenimiz Burcu DEMİR yardımcı olucaktır.Öğretmen ve öğrencilerimize bu zorlu süreçte başarılar dileriz.

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı 2.Dönemi Miili Eğitim Bakanlığımızın aldığı karar doğtultusunda Pandemi tedbirleri kapsamında 2 Mart salı günü başlamıştır.İlk ders gününün İstiklal Marşı programına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Cendel AKÇAY ve Şube Müdürümüz Mehmet AKCAN teşrif etmişlerdir.Tören sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cendel AKÇAY 2. dönemin tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve değerli öğrencilerimize hayırlı olmasını dilemiştir.

Şbt

Yeni okulumuzun Öğretmenler odası koltuk ve dolaplarla farklı bir görünüşe kavuştu.Emeği geçen idareci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzun bahçesinde yeni düzenlemeler yapılmıştır.Ağaçların etrafı duvar örülerek güzel bir görünüm kazanmıştır.Duvar sayesinde köklerin su tutmasıda sağlanmıştır.Yapılan bu çalışmalar ve destekleri  için Ahmetli  Belediyesine teşekkür ediyoruz.Çalışmalarında başarılar diliyoruz.